Image

3M

Tape, maskering, kontorrekvisita, lim, forsegling, personlig verneutstyr

Image

Alanor

produkter til restaurering og overflatebehandling av treverk, som lakk, beis, olje og voks, samt en del spesialprodukter. Merkevarer fra bl.a. Liberon, OrganoWood, Rust-Oleum og Dylon.

Image

Boråstapeter

Tapet til alle rom. Fargerike tapeter, mønstret tapet og stilfulle tapeter.

Image

CAL

Fiskeutstyr, båtutstyr, tauverk, friluftsutstyr, hjem og fritid, teiner og teinehalere og attraqua.

Image

Casco Sika

Limer - Fester – Fuger. Casco leverer et bredt sortiment innenfor lim, sparkel, fugemasser og produkter for montering av fliser.

Image

Fantasi

Leverandør av tapet, vindusfolie, designfolie og fototapet.

Image

Fibo

Leverandør av veggpanel, kitchen board, herdet glassplate, benkeplater og skreddersøm av benkeplater.

Image

Gerflor

Gerflor designer og produserer innovative, dekorative og bærekraftige gulv- og veggløsninger. Vi utvikler tilpassede produkter til alle segmenter innenfor privat og offentlig miljø. Gerflor eier flere kjente merkenavn som Taraflex®, Mipolam®, DLW®, Tarabus®, Connor Sports®, Sportcourt® og Gradus®.

Image

Hey'di

Vanntett overflatebehandling, sementbasert dekorpuss, sparkel- og avrettingsmasser, flislim, fugemasser, membransystemer, støpemasser og spesialprodukter for bygg og anlegg.

Image

Historisk Maling

Historisk Maling tilbyr tradisjonelle kvalitetsprodukter til overflatebehandling for fredede, bevaringsverdige og nye bygg.

Image

Ide Decor Norge

I vårt sortiment finner du diverse tepper, matter og annet i forskjellige kvaliteter, farger, størrelser og prisklasser. Vårt mål er at alle skal finne et produkt som passer for dem!

Image

InHouse Group

InHouse Group er Skandinavias ledende leverandør av tepper og fører også et stort sortiment dørmatter, teppegulv og terrassegress. Owatrol er premium olje-baserte produkter for rust- og trebeskyttelse, terrasseoljer, malingstilsetning og dekor både til hus, bil og maritime behov. Maston har unike sprayprodukter for lekkasjetetning, gummispray, betongspray, gull-, sølv- og kobber-spray, samt spray-lim.

Image

Industri og boligprodukter AS

• IBG Proff: Lister, verktøy og maskiner for overflatebehandling av gulv, vegg og tak. Lundbergs: Interiørprodukter for trappefornying, lister og oppbevaring. JABO: Uteromsprodukter som boder, anneks, dører og hagemiljø. Decorativ: Kunst- og tegneartikler for kreative sjeler, fra hobbyutøvere til profesjonelle.

Image

Jordan vet Hvordan

Jordan er leverandør av Jordan malervertøy, Jordan Håndverk, Hørsel- og ansiktsvern fra Moldex, slipepapir fra Mirka og maskering- og opphengs produkter fra Tesa

Image

Jotun

Leverandør av maling/produkter for interiør, eksteriør og båt. Lady, Sense, Kvist og Sperregrunning, Spesialvask, veggsparkel, Glassfiberstrie, Drygolin, Optimal, Trebitt, Dry Tech, Silikat, Visir, Husvask, treolje og Benar.

Image

Krefting

Leverandør av produkter til Bilpleie, Båtpleie, Hjem og Interiør, Hus og Hage, Insekt og Skadedyr. Merker: Plumbo, Duxola, Ferro-bet, Autoglym, CRC, Flex, Hagerty, Herdins, Imprenex, Kirk, Aeroxon, Nippon, Temus, X-it, Soteks, Stabil, Selaclean og Rapp.

Image

Musum

Landsdekkende leverandør av tepper og gulvbelegg. Vegg-til-vegg tepper, vinyl gulvbelegg, løpere, teppeflis, salongtepper og filtprodukter-gress

Image

Net El-torget

Vårt spesiale er distribusjon, trening og oppfølgning i butikk av kjente merkevarer innen småelektriske produkter. Merkevare: Osram, Rayovac, Vidal Sasson, Wahl, Vicks, Vax, Varta, Rio, OralB, Moser, Menalux, Melissa, Kenwood, Honeywell, DeLonghi, Braun, BaByliss, Electrolux, Gillette, Duracraft, Ebeco, Dirt devil og Chillout.

Image

Ole Moe

Grossist innen jernvare og maling. Vi er en totalleverandør innen jernvare og maling til jernvareforretninger, byggevareforretninger, fargehandlere, håndverkere, landbrukssektoren, dagligvare og elektrobransjen. Ole Moe AS er leverandør av kjente merkevareprodusenter og har konkurransedyktige priser.

Image

Osmo

Osmo har et stort utvalg av interiør- og eksteriørprodukter som er basert på naturlige planteoljer og vokser. Bak våre overflatebehandlingsprodukter ligger det over 40 års erfaring og lidenskap til tre som naturlig byggemateriale. Ved å benytte våre produkter, vil treet beholde sin naturlige skjønnet og holdbarhet i lang tid.

Image

Polyflor

Vi leverer alle typer gulvbelegg, designgulv (LVT), gummigulv og tepper til prosjektmarkedet i Norge.

Image

Relekta

Gjennom avdelingene Relekta og Norsk Industriolje leverer Relekta-Gruppen produkter for reparasjon og vedlikehold til bedrifter i Norge. Vi har valgt å satse på høykvalitetsprodukter for å møte markedets krav til produktenes egenskaper. Dette gjøres ved å velge de beste kvalitetsleverandører med en kompetanse og produktutvikling som ligger i toppsjiktet på verdensbasis.

Image

Scanox

Leverandør av malinger og tilhørende produkter for innendørs og utendørs bruk. Butinox, Butinox futura, Trestjerner, Tyrilin og Quick Bengalakk.

Image

Storeys

En av Norges ledende aktører innenfor tapet.

Image

Tarkett

Tarkett produserer og leverer gulv til alle rom i huset. Vi selger våre parketter, klikkvinyl, laminat, vinyl på rull og våtromsbelegg gjennom gode forhandlere over hele landet.

Image

Vista

Vista Norge er en totalleverandør av solskjerming og gardinoppheng. Vi er en grossist og har vært på markedet siden 1982.